Правоохоронці отримали доступ до мобільника померлого нардепа Полякова

Міністерство внутрішніх справ отримало доступ до мобільного телефону померлого народного депутата Антона Полякова

Журналіст відділу новин
Правоохоронці отримали доступ до мобільн…
Фото: Telegram-канал Антона Полякова

Очільник МВС Денис Монастирський заявив, що "завдяки співпраці з нашими міжнародними партнерами" українські силовики отримали доступ до мобільного телефону Антона Полякова, який помер на початку жовтня.

Про це міністр внутрішніх справ заявив у ефірі "Права на владу", передає Depo.ua.

У зв'язку з цим найближчим часом керівництво МВС дасть брифінг, на якому розкаже про нові подробиці у справі про смерть Полякова.

Також Монастирський пообіцяв допомагати парламентській ТСК, яка займається цим інцидентом.

Нагадаємо, що про смерть Антона Полякова стало відомо вранці 8 жовтня. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" з приміткою "природна смерть". Полякову було 33 роки.

Начальник Головного управління Нацполіції у Києві Іван Вигівський казав, що поліція розглядає кілька версій смерті депутата Антона Полякова – хронічне захворювання, отруєння невідомою речовиною (як самостійно, так і невідомою особою).

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що серед особистих речей померлого народного депутата Антона Полякова виявили два катетери з речовиною бурого кольору, а також слідство встановило наявність метадону у крові депутата.

Після заяв Анни Скороход про те, що Полякова вбили, перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін заявляв, що Національна поліція України наразі не отримала доказів, які підтверджували б насильницьку смерть народного депутата.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme