РНБО запровадила санкції проти Деркача та інших "американців": Данілов також згадав Гужву та Шаріїв

Рада національної безпеки та оборони запровадила санкції проти народного депутата Андрія Деркача та інших осіб, які уже перебувають під санкціями США

Журналіст відділу новин
РНБО запровадила санкції проти Деркача т…
Фото: Прес-служба РНБО

Крім нього, у санкційний список потрапило ціле коло осіб, які перебували під санкціями Сполучених Штатів Америки.

Секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу зазначив, що із цієї категорії осіб не під українськими санкціями залишилося усього 2-3 особи, передає Depo.ua.

Крім того, Рада вдарила санкціями по кількох категоріях осіб, які перебувають на окупованій території. Це судді, які в окупованому Криму засуджують українських політв'язнів, тамтешні (та з ОРДЛО)ЗМІ, генералітет російської розвідки, який має відношення до окупованого Криму.

Олексій Данілов також зазначив, що РНБО запропонувала ввести санкції проти кількох медіа персон – зокрема, Ігоря Гужви та подружжя Анатолія і Ольги Шаріїв.

Нагадаємо, що під санкціями США давно перебуває український олігарх, бізнес-партнер президента Зеленського Ігор Коломойський, на каналі якого виходила і виходить програма "Вечірній квартал".

Щодо можливих санкцій проти Коломойського, Данілов у інтерв'ю не відповів прямо, заявивши, що за усіма санкціями можна слідкувати за повідомленнями на сайті президента.

Читайте також: Підготовка до візиту в США: Чи введе Радбез санкції проти Коломойського

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme