Розкольники "Голосу" ходять в Офіс президента, – Железняк

Голова фракції "Голос" у Верховній Раді  Ярослав Железняк заявив, що представники МФО "Справедливість" (група депутатів, яка відкололась від фракції "Голос") почали ходити в Офіс президента
 

Журналіст відділу новин
Розкольники "Голосу" ходять в Офіс прези…
Фото: КМДА

Ярослав Железняк зауважив, що такі візити в різних комбінаціях депутатів від "Справедливості" непоодинокі.

Про це він написав у Facebook, повідомляє Depo.ua.

 "Чи правда, що члени МФО "Справедливість" почали ходити в Офіс президента? Так. Для мене це очевидно, але зробіть висновки самі. Їх часто бачать в Офісі. "Слуги народу" про це часто говорять. Останній раз одразу декілька представників влади бачили очільницю МФО "Справедливість" пані Устінову в Офісі в останній четвер (навіть час підкажу – десь о 15:00 – 15:40). Випадково за годину до наради в Офісі по порядку денному парламенту на наступний тиждень. Буває ж збіг", – написав Железняк.

Він зазначив, що такі візити в різних комбінаціях депутатів від "Справедливості" непоодинокі.

"І хоча ця інформація вже є публічною, чомусь колеги майже тиждень її не спростовують", – зауважив голова фракції "Голос".

представники МФО "Справедливість" (група депутатів, яка відкололась від фракції "Голос") почали ходити в Офіс президента

Нагадаємо, наприкінці липня у партії "Голос" стався розкол. Одразу кілька депутатів подали голові Кірі Рудик заяви про свій вихід із партії. Свої квитки на стіл поклали Олександра Устінова, Ольга Стефанишин, Ярослав Юрчишин. 

20 вересня Ярослав Железняк заявив, що принаймні дві народні депутатки від партії "Голос" брали у нинішньої влади гроші на потреби у своїх виборчих округах.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme