Саакашвілі знепритомнів, – адвокат

Третій президент Грузії Міхеіл Саакашвілі втратив свідомість після зустрічі з адвокатами

Журналіст відділу новин
Саакашвілі знепритомнів, – адвокат…
Фото: ЕРА

За словами його захисника Беки Басілая, Міхеіл Саакашвілі знепритомнів у той момент, коли виходив із кімнати,де відбувалася зустріч.

Саакашвілі віднесли на ношах, передає Depo.ua із посиланням на "Sputnik Грузия".

"Міша виходив після зустрічі з адвокатами, послизнувся та впав. Після цього я не чув його голосу, очі він не розплющував. Вони привезли носилки та відвезли його. Нині, як він, не знаю. Це сталося 10 хвилин тому", – зазначив Басілая.

Адвокат зазначив, що до цього інциденту Саакашвілі почував себе дуже погано.

Саакашвілі втратив свідомістьт після зустрічі із адвокатами

Нагадаємо, учора, 18 листопада, лікарі, які обстежили Саакашвілі, заявили, що стан третього президента Грузії – критичний.

Довідка: 8 листопада третього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі перевезли із в'язниці, де він перебував до суду, до тюремної лікарні у Глдані. 

Український омбудсмен Людмила Денісова заявила, що Саакашвілі побили під час госпіталізації до лікарні. Лікар Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе наголосив, що стан політика критичний і ситуація найближчим часом може погіршитися. 

11 листопада адвокат третього президента Грузії заявив, що Саакашвілі готовий припинити голодування, якщо його помістять до звичайної лікарні, а не в'язничної.

15 листопада стало відомо, що до Саакашвілі не пустили лікарів. Денісова повідомила також, що його стан продовжує погіршуватися на тлі тривалого голодування у в'язниці.

16 листопада уповноважену Верховної Ради України з прав людини Людмилу Денісову не пустили до ув'язненого в Грузії Міхеіла Саакашвілі. Людмила Денісова згодом також заявила, що до Саакашвілі не допускають його особистого лікаря. 

Читайте також: Дилема Саакашвілі: Чи піде Зеленський на конфлікт з проросійським урядом Грузії

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme