Саакашвілі знепритомнів після новини про повернення його до в'язниці

Третій президент Грузії Міхеіл Саакашвілі знепритомнів, коли почув що Мін'юст країни ухвалив рішення про переведення його з військового шпиталю в Горі назад до Руставської в'язниці

Журналіст відділу новин
Саакашвілі знепритомнів після новини про…
Фото: Скріншот

Про повернення до в'язниці Саакашвілі повідомили співробітники пенітенціарної системи увечері 27 грудня.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Оbozrevatel.

"За його словами, представники пенітенціарної служби увійшли до нього в палату і намагалися вивести зі шпиталю. Саакашвілі заявив, що чинив опір і в якийсь момент знепритомнів", – розповіла представниця народного захисника Грузії Ганна Джаніашвілі, яка зустрічалась із Саакашвілі в медустанові.

Вона додала, що політик мав "дуже високий тиск" і лікарі через це "призупинили переведення" третього президента.

Водночас особистий лікар політика Ніколоз Кіпшидзе повідомив, що Саакашвілі не можна відправляти назад до в'язниці, а треба лікувати у багатопрофільній цивільній клініці.

"Я не знаю, хто саме підписав довідку про стан здоров'я Саакашвілі, але підписувати таку довідку не можна було. Він нині є хворим середньої тяжкості, і його в жодному разі не можна повертати до в'язниці. Кілька годин тому він отримав ще стресову травму, яка може дуже негативно вплинути на його здоров'я", – наголосив медик після новини про втрату свідомості політика.

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що Саакашвілі у в'язниці зустрінеться з президентом Грузії. Йдеться про чинну очільницю країни Саломе Зурабішвілі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme