Серед "слуг" є ті, хто вважають вакцинацію "чіпізацією", – Радуцький

У фракції "Слуга народу" є нардепи, які вважають, що вакцинація від коронавірусу – це "чіпізація", й самої хвороби не існує

Журналіст стрічки новин
Серед "слуг" є ті, хто вважають вакцинац…
Фото: Рixabay

Через це "далеко не всі" депутати щепились від COVID-19.

Про це під час спілкування з журналістами заявив голова Комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький (фракція "СН"), передає Depo.ua.

"Я вакцинований. Люди притомні всі вакциновані. Але ж, ви знаєте, що у нас у фракції є люди, які вважають, що це "чіпізація", що вірусу не існує", – зауважив Радуцький.

Як відомо, цього тижня парламент планує розглянути проект постанови (№6154) щодо обмеження допуску у Верховну Раду. Зокрема, народні депутати, журналісти та інші особи можуть зайти у будівлю парламенту лише за наявності документів про вакцинацію, довідок з негативним тестом чи одужання після COVID-19.

За словами Радуцького, ця постанова набуде чинності з відтермінуванням через технічні причини. Тобто обмеження запрацюють не пізніше 15 листопада. Тому під час наступного пленарного тижня (з 2 по 5 листопада) зазначені документи не перевірятимуть.

Відтермінування пов’язано із відсутністю технічних можливостей для перевірки ковід-сертифікатів. Щоб не створювати черги біля будівлі парламенту, "бо на вулиці вже не літо", було передбачено відтермінування введення цієї постанови в дію після її ухвалення.

Нагадаємо, днями повідомлялося, що у Раді хочуть встановити пункт COVID-вакцинації. Цим пунктом зможуть скористатися народні депутати, працівники та відвідувачі Ради.

Раніше стало відомо, що у Раді від коронавірусу вакциновано менш як 50% нардепів. Про це повідомив голова комітету Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme