Син Трампа хайпує на убивстві українки на знімальному майданчику: Випустив футболки із провокативним написом (ФОТО)

Дональд Трамп-молодший випустив серію футболок, присвячених убивству на знімальному майданчику української операторки Галини Гатчинс

Журналіст відділу новин
Син Трампа хайпує на убивстві українки н…
Фото: скріншот

Син президента Сполучених Штатів Дональд Трамп-молодший вирішив зловити хайп на загибелі українки Галини Гатчинс на знімальному майданчику фільму Алека Болдвіна "Іржа". 

Син екс-президента США випустив серію футболок із написом, присвяченим інциденту, передає Depo.ua із посиланням на Insider

Напис на футболці говорить про те, що "Зброя не убиває людей, Алек Болдвін убиває людей". 

Чоловіча футболка з таким написом коштує $27,99. 

Нагадаємо, 22 жовтня американський актор Алек Болдвін під час зйомок вестерну випадково поранив режисера та операторку, яка згодом померла у лікарні. Наразі зйомки вестерну зупинені і йде розслідування. Звинувачення акторові досі не висунуто.  

Загибла операторка народилась та виросла в Києві, вона закінчила КНУ ім. Шевченка за спеціальністю "міжнародна журналістика". Також вона закінчила американський ВНЗ в 2015 році, після чого стала брати участь в зйомках фільмів.  

Слідство підозрює двох членів знімальної групи

За інформацією ЗМІ, частина знімальної групи кінофільму "Іржа", під час зйомок якого загинула операторка українського походження Галина Гатчинс, звільнилася за день до нещасного випадку. Причиною звільнення стали проблеми із безпекою.  

Читайте також: Чим жила українка, яку випадково вбив Алек Болдвін, і як її оплакує Голлівуд 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme