Скандальний Гогілашвілі загримів до "Миротворця"

Звільненого заступника глави Міністерства внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі внесли в базу даних сайту "Миротворець"

Журналіст стрічки новин
Скандальний Гогілашвілі загримів до "Мир…
Фото: Facebook Олександра Гогілашвілі

Це сталося після інциденту на блокпості в Донецькій області 11 грудня, де він влаштував скандал через те, що поліцейські зупинили його авто для перевірки документів і "не впізнали начальство".

Як пише Depo.ua, відповідна інформація з'явилася на сайті бази.

Серед причин внесення чиновника до бази називають порушення законодавства України про громадянство, напад на поліцейських при виконанні службових обов'язків та присвоєння повноважень у спробі керівництва співробітниками Національної поліції України.

Також на сайті відзначають наявність у Гогілашвілі російського паспорта.

Крім цього, на "Миротворці" вказали цікаві факти з біографії екс-чиновника. Так, його першим місцем роботи був дитячий садок, а також він протягом десяти років був представником найвищої ієрархічної ланки секти "Центр здорової молоді", яка була структурним підрозділом секти "Царство Бога".

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ, 13 грудня Кабмін звільнив заступника голови МВС України Олександра Гогілашвілі. Зауважимо, що у неділю, 12 грудня, з вимогою звільнити Гогілашвілі із займаної посади виступив сам президент України Володимир Зеленський. Дещо пізніше відео, на якому Гогілашвілі скандалить на донецькому блокпості, видалили з YouTube. Однак в мережі з'явилося відео ще одного скандалу Гогілашвілі з силовиками. Там він лається на поліцейських та називає їх "тупими".

Раніше журналістам вдалося отримати документи із російської бази даних, які свідчать про те, що Гогілашвілі притягувався до кримінальної відповідальності у 1998 році за підробку документів. А от інформації про те відбутий термін покарання та дату звільнення в отриманих журналістами документах немає. Ймовірно, термін був умовним і Гогілашвілі не етапували до місць позбавлення волі. 

Читайте також: Кого покарають за скандал на блокпості: Гогілашвілі, чи тих, хто його зупинив

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme