Скандальний "слуга" Галушко викреслив зі своєї декларації мамину Toyota Land Cruiser

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Галушко, який назвав дебілами поліцейських, які зупинили його авто за порушення ПДР, прибрав зі своєї декларації автомобіль Toyota Land Cruiser 2020 року
 

Журналіст відділу новин
Скандальний "слуга" Галушко викреслив зі…
Фото: Микола Галушко / Facebook

Легковий автомобіль Toyota Land Cruiser у декларації за 2020 рік перебував у тимчасовому користуванні народним депутатом і був оформлений на його матір – Галушко Марину Валентинівну.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на електроні декларації Миколи Галушка за 2020 і 2021 роки.

Так, у декларації за 29 березня 2021 року автомобіль Toyota Land Cruiser 2020 року присутня і оформлена на його матір – Галушко Марину Валентинівну.

Декларація слуги Галушка за 2020 рік

А у декларації за 2 січня 2022 року автомобіль Toyota Land Cruiser немає взагалі.

Декларація слуги Галушка за 2021 рік

Цікаво, що саме за кермом цього автомобіля Миколу Галушка зупиняли поліцейські за порушення ПДР, коли він обзивав їх дебілами.

Нагадаємо, 22 грудня стало відомо, що приблизно о 4-й ранку 18 грудня 2020 року патрульні зупинили авто в центрі Києва за порушення ПДР – перетин подвійної смуги.

На відео, зупинений копами народний обранець від "Слуги народу" Микола Галушко, кидається на поліцію, ображає співробітників, загрожує їм і поводиться в дусі партії влади.

"Ти що, хворий на голову? Це автомобіль народного депутата України, як ти можеш його оглядати?" – прямо до поліцейської камери казав Галушко.

22 грудня 2021 року на водія народного депутата від "Слуги народу" Миколи Галушка наклали штраф та позбавили водійських прав на рік за відмову пройти освідування.

Читайте також: Зеленський, МВС та "Укрспирт": Що відомо про нардепа Галушка, який обматюкав поліцейських (ФОТО, ВІДЕО)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme