"Слуги народу" втекли з погоджувальної ради парламенту через критику Зеленського

Народні депутати від фракції "Слуга народу" вирішили бойкотувати виступ п'ятого президента Петра Порошенка в межах погоджувальної ради у парламенті, коли той почав критикувати Володимира Зеленського

Журналіст відділу новин
"Слуги народу" втекли з погоджувальної р…
Фото: Скріншот

 

Порошенко наголосив, зокрема, що першим пріоритетом роботи парламенту є захист національної безпеки та соціальний захист.

Про це повідомляє Depo.ua.

Наприкінці виступу лідер "Європейської Солідарності" пригадав про "міжнародні злочини вищого керівництва держави та особисто Володимира Зеленського".

На це народні обранці від монобільшості просто почали вставати й залишати свої робочі місця.

"Слуги народу" пішли з погоджувальної ради парламенту через критику Зеленського - Скріншот 1

"Слуги народу" пішли з погоджувальної ради парламенту через критику Зеленського - Скріншот 2

"Слуги народу" пішли з погоджувальної ради парламенту через критику Зеленського - Скріншот 3

Фото: Скріншот

За словами нардепа від фракції "Голос" Олександри Устінової, майже всі голови комітетів від "Слуги народу" "демонстративно пішли з погоджувальної під час виступу Порошенка".

"Слуги" пішли з погоджувальної ради через критику Зеленського Порошенком

Після цього "слуги народу" зібрали брифінг, на якому заявили, що відповідно до регламенту, погоджувальна рада є робочим неполітичним органом, де збираються голови фракцій. Тому голова їхньої фракції залишився на своєму робочому місці для випрацьовування порядку денного Ради.

За словами "слуги" Микити Потураєва, інші представники монобільшості залишили засідання погоджувальної ради парламенту, оскільки спікер Дмитро Разумков нібито перетворив її на "ярмарок політичного марнославства".

Речниця "слуг народу" Юлія Палійчук у своєму Telegram додала, що голови парламентських комітетів залишили засідання погоджувальної ради і таким чином "висловили недовіру організації роботи голови Верховної Ради".

Речниця "слуг народу" Юлія Палійчук про бойкот нардепами погоджувальної ради парламенту

Нагадаємо, 3 жовтня "Слідство.Інфо" після опрацювання документів Pandora Papers оприлюднило фільм-розслідування "Офшор 95". 

Журналісти частково підтвердили, буцімто офшорні фірми Володимира Зеленського та його оточення з 2012 року отримали 40 мільйонів доларів від компаній, пов'язаних з олігархом Ігорем Коломойським.

Водночас генеральний прокурор Ірина Венедіктова заявила, що цей матеріал "не став сюрпризом". Крім того, вона висловила сумнів у його достовірності.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme