"Слуги народу" запросили у Трускавець щонайменше п'ятьох міністрів: Будуть бити, чи хвалити

На виїзне засідання партії "Слуга народу" в Трускавці, яке відбудеться у перших числах жовтня, запросили щонайменше п'ятьох міністрів з уряду Дениса Шмигаля

Ірина Костенко
Шеф-редактор стрічки новин
"Слуги народу" запросили у Трускавець що…
Фото: Прес-служба КМУ

Кількість запрошених на захід у Трускавці урядовців у підсумку може бути збільшена.

Про це повідомила народний депутат від фракції "Слуга народу" Олена Мошенець в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

"Міністри (на виїзному засіданні у Трускавці, – ред.) будуть обов'язково. Точно буде п'ять міністрів. Але не буду називати, хто це буде. Нехай це буде такою невеличкою інтригою", – сказала вона.

Мошенець уточнила, що, за її інформацією, це ті урядовці, яких "будуть хвалити".

"Які будуть брати участь у певних організаційних заходах. Але, можливо, ця кількість збільшиться. Це – та інформація, якою я володію на сьогодні", – додала нардеп.

Вона підтвердила, що саме в Трускавці будуть обговорені кадрові ротації в міністерствах, які потенційно можуть відбутися. 

"З тієї інформації, яку я знаю… Ніхто не сумнівається в тому, що Міністерство цифрової трансформації працює дуже ефективно. І, власне, очікувати якихось ротацій там, принаймні на топ-рівні, точно не варто. Наскільки мені відомо, Міністерство фінансів, Міністерство охорони здоров'я – так само ротації не відбудуться. Всі інші – давайте дочекаємось Трускавця і там побачимо", – підсумувала Мошенець.

Нагадаємо, раніше у "Слузі народу" пояснили, чому не запросили спікера ВРУ Дмитра Разумкова на засідання партії у Трускавці. За словами Арахамії, така ситуація склалась через те, що Разумков не є членом парламентської фракції партії.

Довідка: 1-3 жовтня у місті Трускавець (Львівської області) відбудеться виїзне засідання партії "Слуга народу".

Спікер фракції Юлія Палійчук розповіла дещо раніше, що в заході візьмуть участь президент України Володимир Зеленський і представники всіх гілок влади.

Основні теми майбутньої зустрічі: обговорення стратегії влади на наступний рік, досягнень за минулі два роки і план законопроектних робіт.

За словами голови фракції "слуг" Давида Арахамії, у Трускавці нардепи будуть плідно працювати, але залишиться час і на розваги. Йдеться, зокрема, про гала-вечерю, вручення партійного "Оскара" за досягнення вродовж двох років, а також сет DJ Braun.

Відомо, що "слуги народу" збираються у Трускавці не вперше. 28 липня 2019 року новообрані депутати від партії "Слуга народу" прибули до Трускавця, де пройшли тижневий інтенсив у межах спеціального навчання. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme