Соціологи назвали політика з найбільшим антирейтингом 

У лідера проросійської "Опозиційної платформи – За життя" за календарний рік найбільше зріс антирейтинг 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Соціологи назвали політика з найбільшим…
Фото: ОПЗЖ

Зауважимо, що Юрій Бойко в антирейтингу українських політиків опинився між чинним президентом Володимиром Зеленським та кумом російського президента Віктором Медведчуком.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на результати соціологічного опитування, проведеного Українським інститутом майбутнього спільно з Нью імідж Маркетинг Груп.  

Дослідження було проведене серед 2400 респондентів у період з 8 лютого по 18 лютого 2022 року.

Результати показали, що за рік антирейтинг Бойка зріс з 9% до 11%. Це – найбільший показник серед усіх українських політиків. З ним Бойко опинився на третьому місці.

Четверте місце посів кум "господаря Кремля" Віктор Медведчук. Щоправда, протягом року його антирейтинг знизився із 10% до 9%.

Друге місце посів чинний президент Володимир Зеленський. За нього не проголосували б у жодному разі 18% опитаних. Зауважимо, що ще у грудні ситуацію з рейтингом у лідера держави була ще гіршою. Тоді за нього точно не готові були віддати голоси 21% українців.

Попри те, що станом на лютий 2022 року найбільше українців не готові проголосувати за Петра Порошенка, ситуація з рейтингом у п'ятого українського президента все ж таки покращилася. Адже ще у червні 2021 року за нього точно не проголосували б 25% громадян. Станом на поточний місяць кількість таких зменшилася до 22%. 

Антирейтин політиків у лютому 2022

Нагадаємо, дещо раніше українці назвали своїх фаворитів серед політичних партій. Якби вибори до українського парламенту відбулися найближчої неділі, то до Верховної Ради точно потрапили принаймні три потужних політичних сили.   

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme