Стало відомо, хто й навіщо фінансує книжку Мендель

Прес-секретарка Володимира Зеленського Юлія Мендель повідомила, що створення її книги фінансує видавництво "Клуб сімейного дозвілля"

Ірина Костенко
Шеф-редактор стрічки новин
Стало відомо, хто й навіщо фінансує книж…
Фото: Depo.ua

Про це вона заявила в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

 

"Видавництво "Клуб сімейного дозвілля", яке взялося публікувати книгу, його і фінансує цей проект. Я нічого за це не давала", – сказала Мендель.

Водночас вона наголосила, що з державного бюджету на її книжку не пішло ні копійки.

"З бюджету не пішло ні копійки, оскільки це комерційне видавництво. Це – бізнес-проект. Вони хотіли цей проект, тому що вони думають, що він буде успішним для них. Вони погодилися. І я дуже рада", – підсумувала Мендель. 

 

Нагадаємо, дещо раніше Мендель заявила, що у липні презентує свою книжку, присвячену роботі у президента Володимира Зеленського та українській політиці.

3 липня вона у відеоблозі зачитала уривок зі своєї майбутньої книжки. А 7 липня Мендель опублікувала уривок з книжки, в якому вона пропагує російську мову в Україні, називаючи при цьому українську "занадто конфліктним символом, щоб побудувати навколо нього ідею нації та патріотизму".

Також Мендель розповіла, як і коли подалася в письменниці, і визнала, що у виданні будуть інсайди.

За її словами, сам Зеленський брав участь у написанні її книги лише як дійова особа. Мендель запевнила, що президент не читав книжки і не погоджував її, оскільки підтримує позицію демократичних процесів і проектів.

Читайте також: На книжку Мендель уже оголосили передзамовлення: Як вона називатиметься і скільки коштуватиме

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme