​​​​​​​"Старі прийдуть… буде жінка президентом": Відома мольфарка заявила, що Зеленський не завершить свою каденцію

Карпатська мольфарка Галина Цвілинів напророкувала президенту Володимиру Зеленському сумне майбутнє й поразку його партії "Слуга народу" на майбутніх виборах

 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
​​​​​​​"Старі прийдуть… буде жінка прези…
Фото: komarovmir / Instagram

Також жінка напророкувала, хто стане майбутнім президентом України. Мольфарка впевнена, що після Зеленського президентське крісло займе жінка.

Із провидицею майбутнього поспілкувався ведучий телепрограми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, передає Depo.ua.

Журналіст попросив мольфарку поворожити на майбутнє України. Зокрема, і на чинного президента Зеленського. Галина Цвілинів для своїх передбачень застосувала давню техніку – виливання на віск. За повір'ями, через шматочки воску, які крапають зі свічки на воду, можна дізнатися майбутнє людини.

"Свою каденцію він не добуде. Він сам піде. Він не зла людина. Але усе, що він обіцяв, він нічого не виконує. Шкода його", – сказала мольфарка про Зеленського.

Жінка також переконана, що на чинного президента України чекає небезпека. 

"Нема кому йому сказати, щоб він уважніший був. Тому, що можуть десь побити його і щось понищити. Він у небезпеці. На нього дуже зло є від інших", – попередила мольфарка.

Крім того, Галина Цвілинів напророкувала поразку команді Зеленського на майбутніх парламентських виборах. Вона також зробила передбачення про те, хто може стати наступним керманичем України.

"Коли будуть перевибори, трохи шкода їх, бо вони (партія Зеленського "Слуга народу", – ред.) програють. Старі прийдуть. Коли буде жінка президентом, згадаєте моє слово", – сказала мольфарка.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що, якби президентські вибори відбувалися днями, Володимир Зеленський вперше за час свого чинного президентства отримав би на них поразку. Чинний президент поступився б першістю в перегонах за президентське крісло екс-спікеру ВРУ Дмитру Разумкову. 

Читайте також: Більшість українців не хочуть другого терміну Зеленського

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme