Стефанчук розповів, як проходитиме закрита нарада з секретарем РНБО

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук розкрив деталі закритої наради під головуванням секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова, яка відбудеться сьогодні, 14 лютого

Журналіст стрічки новин
Стефанчук розповів, як проходитиме закри…
Фото: Facebook Верховної Ради

За його словами, нарада відбудеться о 16:00 у приміщенні РНБО. Воно має відповідні забезпечення щодо вимог поширення інформації, яка складає державну таємницю.

Про це він сказав під час брифінгу, передає Depo.ua

З боку парламенту на заході буде присутній спікер та обидва його заступники. Крім того, запрошені по одному представнику від кожної фракції та групи парламенту.

"Також будуть присутні, наскільки я знаю, запрошені три голови комітетів, які напряму пов'язані з питаннями оборони і міжнародної політики", – додав Стефанчук.

Участь у зустрічі братимуть прем'єр-міністр Денис Шмигаль, представники силового та економічного блоків, представники Збройних сил України та розвідки.

"Там ми будемо обговорювати ті питання, які пов'язані з поточною безпековою ситуацію... Основна задача, яку ми виносимо звідти, –  щоб ми скоординували свої зусилля, і всі органи державної влади могли розуміти, які державницькі рішення їм потрібно приймати для того, щоб забезпечити суверенітет, територіальну цілісність і незалежність нашої держави", – резюмував Стефанчук.

Нагадаємо, 12 лютого стало відомо, що буде проведена закрита нарада з секретарем РНБО. Зустріч була запланована на 13 лютого, однак згодом її перенесли на один день.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme