"Суцільна брехня": Ахметов відреагував на заяви Зеленського про держпереворот

Олігарх Рінат Ахметов назвав заяви президента Володимира Зеленського про втягнення бізнесмена в державний переворот суцільною брехнею

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
"Суцільна брехня": Ахметов відреагував н…
Фото: ЕРА

За його словами, поширення цієї брехні обурює. Ахметова не цікавлять мотиви президента, через які він поширює інформацію про втягнення олігарха в державний переворот на 1-2 грудня 2021 року.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на сторінку System Capital Management у Facebook.

"Інформація, оприлюднена Володимиром Зеленським про нібито втягування мене в якийсь держпереворот, є суцільною брехнею. Мене обурює поширення цієї брехні, незалежно від того, якими мотивами керується Президент. Моя позиція була і буде однозначною – незалежна демократична та цілісна Україна з Кримом та моїм рідним Донбасом. Мої дії це підтверджують", – заявив Ахметов.

Він додав, що є громадянином України та найбільшим інвестором, платником податків та роботодавцем у країні.

"Як громадянин України, найбільший інвестор, платник податків і роботодавець країни і далі захищатиму вільну Україну, вільну економіку, демократію та свободу слова. І зроблю все від себе залежне, аби авторитаризму та цензури в Україні не було", – резюмував олігарх.

"Суцільна брехня": Ахметов відреагував на заяви Зеленського про держпереворот

Зауважимо, під час прес-марафону "30 питань президенту України" Зеленський заявив, що Ахметова втягують у державний переворот. За словами президента, йдеться про оточення бізнесмена.

Нагадаємо, дещо раніше Зеленський заявив, що медіа ДТЕК ведуть проти нього власну боротьбу. Йдеться зокрема про протидію закону про олігархів.

На тлі цих заяв євробонди компанії ДТЕК подешевшали на понад 11%.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme