Тимошенко і Ко: Смартфон від Зеленського може перепасти 27 нардепам

Обіцяний президентом Володимиром Зеленським смартфон за вакцинацію проти COVID-19 зможуть отримати 27 народних депутатів
 

Журналіст стрічки новин
Тимошенко і Ко: Смартфон від Зеленського…
Фото і колаж Depo.ua

Глава держави напередодні пообіцяв гаджети усім пенсіонерам віком понад 60 років за щеплення. У цю категорію входять і народні обранці.

Як пише Depo.ua, про це повідомила громадська організація "ОПОРА" у Twitter.

"ОПОРА порахувала, що 27 депутатів Верховної Ради теоретично зможуть отримати такі смартфони, якщо, звісно, вже пройшли курс вакцинації", – йдеться у повідомленні.

Серед тих, хто може отримати смартфони – 26 чоловіків-нардепів та одна жінка (ймовірно, йдеться про Юлію Тимошенко, якій нині 61 рік). Зокрема, від ОПЗЖ – 12, з "Батьківщини" – 7, з групи "Довіра" – 2, з групи "Партія "За майбутнє" – 2, зі "Слуги народу" – 2, з "ЄС" – 1 та ще один позафракційний нардеп.

В "ОПОРІ" додають, що наймолодшому депутату в парламенті трохи менш як 26 років, найстаршому – понад 81. А середній вік нардепів – 44,5 роки. 

Нагадаємо, поки невідомо, моделі яких смартфонів роздадуть вакцинованим українцям. За словами Зеленського, це буде нова державна програма, яка стартує у квітні 2022 року. Крім смартфона, літні вакциновані українці отримають і пільговий тариф.

Читайте також: Я вже скоро єбабуся від цього: Як в соцмережах радіють ідеї Зеленського подарувати пенсіонерам смартфони

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme