Турчинов закликав до дострокових виборів президента та Ради і розкритикував е-голосування

Екс-секретар РНБО Олександр Турчинов під час виступу на акції проти президента Володимира Зеленського закликав до дострокових виборів очільника держави та Верховної Ради

Журналіст відділу новин
Турчинов закликав до дострокових виборів…
Фото: Facebook Олександра Турчинова

Під час виступу на акції він наголосив, що опозиційні сили мають об'єднатися, щоб достроково припинити повноваження Зеленського.

Про це Турчинов заявив на сцені акції "Захисти Україну – зупини переворот", пише Depo.ua.

Він зауважив, що заява Зеленського про перемовини з президентом Росії Володимиром Путіним загрожує нацбезпеці.

"Сьогодні кожен має прийняти рішення — або очікувати, поки все саме пройде і небезпека не загрожуватиме Україні, або пліч-о-пліч стати за Україну і працювати над оновленням цієї влади, щоб достроково припинити повноваження парламенту, президента тощо", – заявив він.

Турчинов підкреслив, що влада Зеленського намагається утримати свої рейтинги будь-яким шляхом, натякаючи на заяви про введення електронного голосування, що може призвести до фальсифікації. Він оголосив про створення "Координаційного штабу об'єднаної опозиції", який "поведе українців на штурм зеленої ганебної влади".

Нагадаємо, раніше під час прес-марафону президент Володимир Зеленський заявив про державний переворот 1 грудня. За словами джерел, близьких до українського лідера, путч планували офіцер ФСБ та троє перебіжчиками з Міністерства внутрішніх справ України.

Насправді ж сьогодні, 1грудня, на Майдан Незалежності починається акція протесту проти президента Володимира Зеленського.

У ній взяли участь опозиційні політики, зокрема, Олександр Турчинов та Гео Лерос.

Майданівці оголосили вимоги до Зеленського – відставка Єрмака та перевибори як Верховної Ради, так і президента.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme