У Британії заявили, що Росія за останні дві доби тільки збільшила кількість військ біля українського кордону

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що Росія тільки нарощує військове угруповання в районі українського кордону

Журналіст відділу новин
У Британії заявили, що Росія за останні…
Фото: Pixabay

Угруповання російських військ на кордоні України за останні 48 годин тільки збільшилося.

Воллес зазначив, що чисельність російських військ за цей період виросла на 7000 осіб, передає Depo.ua із посиланням на BBC

"Ми бачили протилежне до деяких тверджень (Росії – ред.)", – запевнив очільник Міноборони Британії.

Також Воллес запевнив, що НАТО є єдиним у історії із можливою агресією Росії проти України, і дуже серйозно ставиться до цього.

Нагадаємо, 15 лютого на Росії заявили про відведення військ від кордону України. Представник Міноборони РФ Ігор Конашенков наголосив, що підрозділи Південного та Західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали навантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони.

Однак підтверджень того, що Росія справді відводить війська наразі немає. 

Президент України Володимир Зеленський також заявив, що наразі не спостерігається відведення російських військ поблизу кордонів з Україною. 

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що розвідка не зафіксувала доказів відведення російських військ від наших кордонів. За його словами, влада України повірить у наміри Росії йти до деескалації, коли Москва виведе свої війська, техніку та озброєння від українських кордонів.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme