У мережі з'явилися кадри затримання Саакашвілі (ВІДЕО)

У мережі опублікували кадри затримання президента Грузії 2004-2013 років Міхеіла Саакашвілі

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У мережі з'явилися кадри затримання Саак…
Скріншот

На відео можна побачити, як силовики ведуть Саакашвілі під руки.

На диво, екс-президент під час затримання посміхається, повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал "Sputnik Грузия".

Зауважимо, грузинське телебачення повідомляє, що станом на зараз Саакашвілі перебуває у Руставський в'язниці, неподалік від Тбілісі.

Затримання екс-президента вже встигли прокоментувати члени опозиційної партії "Єдиний національний рух", зокрема, Леван Хабеішвілі. За його словами, Саакашвілі зробив все, що було в його силах. Хабеішвілі також закликав громадян Грузії піти на місцеві вибори та там показати свою позицію щодо цього.

Відомо, що посольство України у Грузії відмовилося надавати коментарі щодо затримання Саакашвілі, який є громадянином України.

Нагадаємо, дещо раніше Саакашвілі обіцяв разом з прихильниками приїхати у Тбілісі. Прибути до грузинської столиці він планував вранці 3 жовтня, на наступний день після муніципальних виборів.

Втім, 1 жовтня член "Єдиного національного руху" Мурман Думбадзе повідомив, що у Грузії Саакашвілі "з'явиться" 2 жовтня, після завершення голосування на місцевих виборах.

Дещо згодом прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі підтвердив затримання Саакашвілі. Він не говорив про будь-які подробиці затримання екс-президента, підкресливши лише те, що грузинські правоохоронці провели операцію "на вищому рівні". При цьому, за його словами, силовики мали інформацію про маршрут пересування Саакашвілі в напрямку Грузії з України.

Читайте також: Вічний революціонер: Чим загрожує Грузії приїзд Саакашвілі

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme