У МОЗ розповіли про COVID-вакцинацію у поштових відділеннях: Що для цього потрібно

У Міністерстві охорони здоров'я опублікували звіт про вакцинацію проти коронавірусу в окремих відділеннях "Укрпошти" протягом 7-9 жовтня

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У МОЗ розповіли про COVID-вакцинацію у п…
Фото: Донецька ОДА

За цей час у поштових відділеннях щеплення від коронавірусу отримали 13 472 людини.

Серед них першу дозу отримали 8 832 пенсіонери, а ще 4 256 – другу дозу, повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу МОЗ.

Зазначається, що щеплення отримали також працівники поштових відділень. Протягом цього періоду першу дозу отримали 326 співробітників "Укрпошти", а другу – 49.

"Вакцинуватися в них можуть всі охочі – для цього потрібно просто зайти у відділення "Укрпошти", де проводить щеплення мобільна бригада, і без попереднього запису чи реєстрації отримати щеплення. Із собою треба мати паспорт та ідентифікаційний код", 

У МОЗ прозвітували про COVID-вакцинацію в окремих відділеннях "Укрпошти"

Зауважимо, станом на 11 жовтня від початку вакцинальної кампанії щеплено 7 548 873 людини, з них отримали одну дозу – 7 548 871 людина, повністю імунізовані та отримали дві дози – 6 135 032 людини (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном). Загалом проведено 13 683 903 щеплення.

Нагадаємо, раніше Міністерство охорони здоров'я офіційно затвердило перелік професій в Україні, працівники яких мають обов'язково вакцинуватися від коронавірусу. 

Голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, народний депутат від "Слуги народу" Михайло Радуцький повідомив про можливе збільшення переліку професій, для яких вакцинація від коронавірусу є обов'язковою. 

Як відомо, вакцинація проти COVID-19 в Україні стартувала 24 лютого 2021 року. Щеплення здійснюються чотирма вакцинами: британська AstraZeneca, CoronaVac від китайського виробника Sinovac Biotech, Pfizer і BioNTech (Comirnati) німецько-американського виробника, а також американські препарати Moderna та Janssen.

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme