У МВС нове керівництво взялося проводити аудит роботи попередників

У Міністерстві внутрішніх справ (МВС) проводять аудит діяльності відомства часів минулого керівництва

Журналіст відділу новин
У МВС нове керівництво взялося проводити…
Фото: Прес-служба МВС

Після його завершення МВС оголосить висновки.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін в інтерв'ю "РБК-Україна", передає Depo.ua.

"Ми запустили відповідні процеси. Наразі вони тривають. І як тільки вони завершаться – це може стати темою для окремої розмови", – наголосив він.

За словами Єніна, нині в МВС не лише вивчають діяльність екс-керівництва, але й здійснюють контроль чинних кадрів.

"Це не означає, що ми чекаємо тільки на завершення аудиту. Певні висновки, в тому числі кадрові, реалізуються досить оперативно. Ми бачимо зміни в команді, ми бачимо призначення нових людей, перед якими ставляться дуже амбітні цілі. Далі будемо дивитися. Якщо та чи інша посадова особа не виконала своїх обіцянок, не виправдала довіри, вона має піти", – підсумував він.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у структурі Міністерства внутрішніх справ створять Офіс з питань захисту бізнесу. Він має поліпшити комунікацію з підприємцями та забезпечити їхній захист.

Довідка: 13 липня 2021 року Арсен Аваков подав заяву про відставку з посади міністра внутрішніх справ. Після цього "слуги народу" зібрали термінове засідання фракції за участю перших осіб держави.

За підсумками засідання стало відомо, що президент України Володимир Зеленський пропонує замінити Авакова народним депутатом від "Слуги народу" Денисом Монастирським.

Згодом Монастирський наголосив, що згода на посаду очільника Міністерства внутрішніх справ (МВС) стала найскладнішим рішенням у його житті.

Водночас тодішній заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що Аваков не чіпляється за посаду очільника МВС і надалі допомагатиме президенту, якщо він того захоче.

16 липня Монастирський став новим міністром внутрішніх справ.

30 серпня стало відомо, що колишнього заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка призначили радником голови МВС.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme