У "Нацкорпусі" повідомили, що СБУ не прийшла штурмувати їхню базу

Анонсованого штурму бази "Національного корпусу" на колишньому заводі "АТЕК" у Києві так і не відбулося
 

Редактор стрічки новин
У "Нацкорпусі" повідомили, що СБУ не при…
Фото: Сайт Нацкорпусу

У "Нацкорпусі" заявили, що завдяки широкому розголосу СБУ не завітала до їхнього молодіжного хабу на базі заводу "АТЕК", як анонсувалося раніше. 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на заяву у Telegram-каналі "Нацкорпусу".

"Хочемо подякувати за увагу до ситуації! Десятки ЗМІ та сотні небайдужих українців написали вчора про підготовку штурму хабу", - йдеться у повідомленні.

В організації також нагадали, що сьогодні, 10 серпня о 14:00 в Києві, у прес-центрі "УНІАН" відбудеться їхній брифінг.

"Обговоримо обшуки й затримання ветеранів і патріотів, та пояснимо, чому саме ми вважаємо це політичним замовленням", – розповіли у "Нацкорпусі".

Нацкорпус штурм бази на заводі Атек

Нагадаємо, вчора, 9 серпня, заступник керівника штабу "Національного корпусу" Владислав Соболевський повідомив, що спецназ СБУ "Альфа" готує штурм їхньої бази на заводі "АТЕК". І цей штурм нібито запланований на 5 годину ранку 10 серпня. 

Дещо раніше очільник харківського "Нацкорпусу" Костянтин Немічев заявив, що у Харкові працівники СБУ планують провести обшуки у представників місцевого осередку "Національного корпусу".

Перед цим, 5 серпня, на території Харківської області працівники Служби безпеки України проводили обшуки у членів "Національного корпусу". Силовики затримали сімох активістів "Нацкорпусу", у тому числі лідера місцевого осередку Сергія Величка ("Чилі"). Пізніше суд у Києві взяв їх під варту.

6 серпня в Харківській області правоохоронці заблокували автобуси з активістами "Національного корпусу", які їхали на акцію протесту до Києва.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme