У Путіна гнівно відреагували на заяви про вторгнення Росії в Україну 16 лютого

У Кремлі відреагували на інформацію щодо можливого нападу Росії на Україну вже завтра, 16 лютого

Журналіст стрічки новин
У Путіна гнівно відреагували на заяви пр…
Фото: Сайт kremlin.ru

Там заявили, що інформація про вторгнення РФ в Україну – "безпрецедентна кампанія з нагнітання напруженості в Європі". На Росії вважають "згубною, дуже поганою практикою ось так кидатися словами".

Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, пише Depo.ua із посиланням на ТАСС.

"Справді, від цього лихоманить весь світ, це не що інше, як абсолютно безпрецедентна інформаційна кампанія з провокування та нагнітання напруженості в Європі", – сказав "язик Путіна".

Представник Кремля додав, "якби замість цієї істерики та замість цих показушних інформаційних деструктивних кампаній декларувалося не голослівне, а справді субстантивне бажання обговорювати занепокоєння один одного, то атмосфера в Європі була б зовсім іншою".

Резюмуючи свою відповідь, він сказав: "На жаль, це реальність, з якою ми стикаємося".

Нагадаємо, раніше німецьке видання Spiegel повідомило, що США попередили європейських союзників по НАТО про дату імовірного початку вторгнення Росії в Україну. Це 16 лютого. 

Водночас сьогодні на Росії заявили про відведення військ від кордону України. Представник Міноборони РФ Ігор Конашенков наголосив, що підрозділи Південного та Західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали навантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme