У Раді розповіли, скільки їхніх співробітників вже зробили COVID-щеплення: Більшість політсил приховали цю інформацію

У парламенті розповіли, скільки співробітників вже вакцинувалися від коронавірусу

Журналіст стрічки новин
У Раді розповіли, скільки їхніх співробі…
Фото: Слуга народу / Facebook

Цікаво, що називати поіменно депутатів, які зробили щеплення, там відмовилися.

Так, станом на 24 вересня хоча б один укол зробили 848 працівників, пише Depo.ua з посиланням на OBOZREVATEL

"Повідомляємо, що велика частина членів депутатської фракції "Голос", зокрема її голова, вакцинувалися від COVID-19. До того ж глава партії Я. Железняк публічно закликає українців вакцинуватися", – відповіли виданню нам у партії "Голос".

Інші політичні сили не захотіли розголошувати дані про вакцинацію серед їхніх нардепів, пославшись на закон "Про доступ до публічної інформації". Зокрема, не назвали кількість щеплених народних обранців представники "Слуги народу", груп "За майбутнє" і "Довіра". Крім того, поки що видання не отримало відповідь від партій "Європейська Солідарність" та "Батьківщина".

Відомо, що нещодавно глава комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації Михайло Радуцький розповів, що в парламенті вакциновано від коронавірусу менш ніж 50% народних депутатів. А заступниця спікера парламенту Олена Кондратюк запропонувала допускати до роботи в парламенті тільки вакцинованих від коронавірусу нардепів.

Нагадаємо, що днями МОЗ повідомив про категорії населення, для яких можуть запровадити обов'язкову вакцинацію від коронавірусу. Йдеться про працівників закладів освіти, міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та їхніх структурних підрозділів, а також місцевих державних адміністрацій. Водночас в Україні хочуть невакцинованих держслужбовців змусити щодня здавати ПЛР-тест за свій кошт.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme