У РНБО озвучили плани щодо окупованих Криму та Донбасу 

У Раді національної безпеки та оборони підтвердили, що не планують жодних військових дій проти українців, які мешкають на тимчасово окупованих Росією територіях 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У РНБО озвучили плани щодо окупованих Кр…
Фото: ministry_of_defense_ua/ Instagram

Секретар РНБО Олексій Данілов підкреслив, що завдання української влади – мирним шляхом повернути території, які окупувала Росія. 

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на брифінг Олексія Данілова 21 лютого. 

"Ми не можемо вести військові дії проти частини нашого населення. Те, що стосується всіх процесів, ми вітаємо це, щоб дипломатичним шляхом вирішилися всі питання", – сказав Данілов.

Він також вкотре закликав українців не вірити російським фейкам про те, що ЗСУ планують військові дії на лінії розмежування та власне на окупованому РФ Донбасі.

Адже останніми днями окупаційна адміністрація у так званих "ЛНР" і "ДНР" залякує людей чутками про те, що українські військові нібито планують наступальну операцію, під час якої можуть постраждати цивільні. Тисячі людей окупанти уже примусово вивезли у Ростовську область (Росія). 

Нагадаємо, дещо раніше Олексій Данілов уже спростував наступ ЗСУ на Донбасі. За його словами, роздмухування Росією та окупаційною владою ОРДЛО інформації щодо наступу ЗСУ на Донбасі є провокацією.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme