У "слуг" розповіли, чому не захотіли зустрічатись з Разумковим

Очільник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що вони зі спікером парламенту Дмитром Разумковим вже сказали один одному все що хотіли

Журналіст стрічки новин
У "слуг" розповіли, чому не захотіли зус…
Фото: Скріншот

Корнієнко зауважив, що після голови фракції "слуг" він другим поставив підпис за відставку Разумкова.

Про це на брифінгу нардеп повідомив журналістам, передає Depo.ua

За словами Корнієнка, така зустріч буде зайвим витрачанням часу.

"Ми щойно непогано так поговорили на погоджувальній. Десь були і підвищені тони, десь були вже сутички. Я другим поставив свій підпис після Арахамії у підписному листі. В принципі, все що можна ми вже один одному сказали і публічно, і не публічно. Витрачати ще сьогодні вечір кілька годин часу знов по наступному колу обговорення, що ми діємо у межах закону, коли там "треба санкції вводити на п'яту колону", ну я вважаю, що на це час не треба витрачати", – наголосив він.

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що фракція "Слуга народу" відмовила Разумкову у проханні провести зустріч щодо питання його відкликання з посади. Спікер висловив обурення, що фракція притримується "лише одної точки зору" у питанні відкликання спікера з посади.

Довідка: 30 вересня у Верховній Раді розпочали процедуру звільнення Дмитра Разумкова. Давид Арахамія від імені фракції "Слуга народу" направив звернення з проханням дати доручення відповідним підрозділам Апарату Верховної Ради видати підписні листи для збору підписів. Сам Разумков заявив, що це було очікувано й не зволікатиме з видачею листів.

Народні депутати від "Слуги народу" обговорили питання відставки Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради під час виїзного засідання фракції у Трускавці. Народна депутатка з фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук заявила, що головною кандидатурою на посаду спікера українського парламенту є чинний перший віце-спікер Руслан Стефанчук.

За даними ЗМІ, народні депутати від фракції "Слуга народу" вже зібрали понад 150 підписів за відставку спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова. 

Читайте також: Відставка Разумкова: чому це ніяк не вплине на політичні розклади

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme