У "слуг" заявили про аудит досягнень і розробку плану змін у кожному регіоні

Нове керівництво партії "Слуга народу" проводить аудит досягнень та розробляє план змін у кожному регіоні

Журналіст відділу новин
У "слуг" заявили про аудит досягнень і р…
Фото: Прес-служба "СН"

В цілому команда "Слуги народу" у всіх громадах налічує понад 7 тисяч людей.

Про це повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія за результатами участі у форумі депутатів місцевих рад в Одесі, передає Depo.ua із посиланням на прес-службу політсили.

"Сьогодні в нас яскрава подія – форум всіх "слуг народу", які обралися по всіх рівнях місцевого самоврядування Одещини. Ми це робимо не тільки по Одещині. Нещодавно було на Житомирщині. Потім будемо на Миколаївщині, в інших регіонах", – зауважив він.

За словами Арахамії, з усіма необхідно "мати connect, спілкування".

"Адже вони спілкуються на місцях з нашими виборцями. Вони мають зворотній зв’язок набагато кращий, ніж ми на центральному рівні. Тому наше завдання – тримати руку на пульсі, дати цим людям необхідну підтримку", – пояснив нардеп.

Крім того, Арахамія зазначив, що сьогодні в Україні – унікальний історичний момент, коли "вся влада сконцентрована в однієї політичної команди".

"І це дозволяє набагато швидше проводити необхідні для людей перетворення", – підсумував він.

Нагадаємо, 24 листопада "слуги" назвали канали Ріната Ахметова олігархічними та офіційно заявили, що їх бойкотуватимуть. За словами "слуг", впродовж останніх місяців телеканали "Україна 24" та "Україна" перетворились на "відверто пропагандистські "ДТЕК-24" і "Олігарх".

Водночас 25 листопада народний депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський взяв участь у передачі "Народ проти" з Наталією Влащенко на телеканалі "Україна 24".​​​​​​

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme