У "Слузі народу" розповіли, чому хочуть відправити Абрамовського у відставку

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія пояснив, чим незадоволені у монобільшості стосовно роботи міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів України Романа Абрамовського

Редактор стрічки новин
У "Слузі народу" розповіли, чому хочуть…
Фото: Facebook Романа Абрамовського

За словами Арахамії, серед претензій, які є у "слуг народу" до Абрамовського, – "вкрай висока корумпованість екоінспекції в регіонах".

Про це очільник парламентської монобільшості сказав журналістам у кулуарах парламенту у вівторок, 19 жовтня, передає Depo.ua.

"Ви ж пам'ятаєте, що у нас щодо антиолігархічних законів завжди є баталії. І там насамперед претензія, яка була на фракції озвучена багатьма депутатами, які працюють у регіонах: екоінспекція в регіонах - дуже корумпована установа", – сказав Арахамія.

Він також висловив переконання, що голоси за відставку Абрамовського у парламенті будуть.

Арахамія також зазначив, що кандидата на посаду міністра охорони навколишнього середовища і природних ресурсів політсила поки що не має. Однак, за його словами, співбесіди на цю посаду вже відбувалися.

Очільник монобільшості розповів, що були і "погані кандидати", однак називати прізвища відмовився.

"Наразі у нас немає ще кандидата, зараз буде в. о. – якась людина, яку визначить уряд, а потім ми будемо десь за тиждень, за десять днів визначимося з кандидатом", – сказав він.

Лідер фракції також допустив, що на цю посаду може бути висунуто когось із народних депутатів від "Слуги народу", але в жодному разі не обраного за одномандатним виборчим округом.

Нагадаємо, 19 жовтня стало відомо, що міністр захисту навколишнього середовища і природних ресурсів Роман Абрамовський написав заяву про відставку.

Згодом ЗМІ повідомили, що є три кандидатури на посаду міністра захисту навколишнього середовища і природних ресурсів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme