Рада отримала заяву Абрамовського

Парламент отримав від очільник мінекології Романа Абрамовського заяву про відставку

Журналіст відділу новин
Рада отримала заяву Абрамовського…
Фото: Facebook Романа Абрамовського

Верховна Рада сьогодні, 19 жовтня, отримала від міністра захисту навколишнього середовища і природних ресурсів Романа Абрамовського заяву про відставку.

Заяву передали до апарату ВР, передає Depo.ua із посиланням на Telegram-канал речниці "Слуги народу" Юлії Палійчук.

Заява надійшла відповідно до ст.115 Конституції та ч.1 ст.18 Закону про Кабінет міністрів України.

Коли депутати розглянуть цю заяву, поки що невідомо.

Заява Абрамовського про відставку надійшла до парламенту

Нагадаємо, раніше голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що восени щонайменше три міністри можуть позбутися своїх мандатів і припинити працювати в Кабінеті міністрів. Водночас він визнав, що велика кількість чуток з приводу відставок в уряді мають неправдиву інформацію, і закликав не "годувати країну чутками".

У вересні народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив, що співбесіди з кандидатами на посади нових міністрів в уряді вже проводять. Про остаточні кадрові рішення щодо урядовців "слуги" обіцяють розповісти вже найближчим часом.

4 жовтня ЗМІ з посиланням на джерела у "Слузі народу" заявляли, що одним із тих міністрів, хто буде звільнений, буде саме Абрамовський.

Сьогодні, 19 жовтня, стало відомо від голови фракції "Слуги народу" Давида Арахамії, що Абрамовський написав заяву про відставку.

А пізніше ЗМІ уже написали про три кандидатури на посаду міністра захисту навколишнього середовища і природних ресурсів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme