ЗМІ дізнались, хто претендує на посаду міністра екології

ЗМІ дізнались список кандидатів, які претендують на посаду міністра захисту навколишнього середовища і природних ресурсів, на тлі того, що попередній очільник відомства Роман Абрамовський подав у відставку

Журналіст стрічки новин
ЗМІ дізнались, хто претендує на посаду м…
Фото: Instagram Олександра Скічка

Абрамовський написав заяву 19 жовтня. Очікується, що вже 21 жовтня Рада зможе розглянути це питання і ухвалити рішення.

Серед ймовірних кандидатів на посаду опинився чинний голова Черкаської ОДА Олександр Скічко. Про це з посиланням на джерела пише "Бабель", передає Depo.ua.

Крім того, очолити екологічне міністерство можуть:

  • колишній голова Державної екологічної інспекції та екснардеп Єгор Фірсов;

  • депутат від "Слуги народу" Андрій Жупанин;

  • заступний Абрамовского Руслан Стрілець.

Нагадаємо, раніше голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що восени щонайменше три міністри можуть позбутися своїх мандатів і припинити працювати в Кабінеті міністрів. Водночас він визнав, що велика кількість чуток з приводу відставок в уряді мають неправдиву інформацію, і закликав не "годувати країну чутками".

У вересні народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив, що співбесіди з кандидатами на посади нових міністрів в уряді вже проводять. Про остаточні кадрові рішення щодо урядовців "слуги" обіцяють розповісти вже найближчим часом.

4 жовтня ЗМІ з посиланням на джерела у "Слузі народу" заявляли, що одним із тих міністрів, хто буде звільнений, буде саме Абрамовський.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme