У США трапилася стрілянина в школі: Поліція розшукує 18-річного підозрюваного (ВІДЕО)

У середній школі Тімберв'ю в Арлінгтоні, штат Техас, трапилася стрілянина

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У США трапилася стрілянина в школі: Полі…
Фото: Pixabay

Трьох поранених доставили до місцевої лікарні, ще один учень відмовився від госпіталізації.

Станом на зараз правоохоронці розшукують 18-річного підозрюваного, повідомляє Depo.ua із посиланням на CBS.

Зазначається, що нападник з гвинтівкою увірвався у приміщення навчального закладу під час уроків і відкрив вогонь. Як свідчать відзняті школярами кадри, напад викликав паніку серед дітей.

У класах і коридорі сталася штовханина. За словами чоловіка, який представився вчителем цієї школи, постріли були здійснені безпосередньо з коридору.

Уточнюється, що двоє потерпілих отримали вогнепальні поранення. Ще один госпіталізований, за даними видання, може бути вчителем.

Поліція розшукує Тімоті Джорджа Сімпкінса, який, на їхню думку, є зацікавленою особою і, можливо, керує автомобілем Dodge Charger 2018 року сріблястого кольору.

Батьки одного з учнів розповіли репортерам видання про ситуацію зі слів їхньої дитини.

"Він сказав, що двері зачинені, а поліція досі не знайшла стрільця. Я не могла зв’язатися зі своїм сином протягом 20 хвилин ... коли ми востаннє говорили, я чула, як інші діти плакали та кричали в класі", – розповіла вона.

Водночас у мережі з'явилося відео, яке могло передувати стрілянині. На ньому видно, як двоє хлопців б'ються, а дівчина кричить, що їй необхідна допомога.

Нагадаємо, 20 вересня у Пермському державному університеті сталася стрілянина.

Нападником виявився 18-річний колишній студент вишу Тимур Бекмансуров. Напередодні скоєного нападу хлопець написав довгий пост у соцмережах, пояснивши свої дії. Юнак переконує, що трагедія в університеті не є терактом, а сам він не перебував в екстремістських чи релігійних організаціях.

Відомо, що до злочину він готувався завчасно.

Під час затримання стрілка було тяжко поранено. Спершу низка ЗМІ повідомляли про нібито смерть хлопця, проте пізніше стало відомо, що він перебуває в реанімації.

За інформацією ЗМІ, Бекмансуров отримав поранення грудної клітини, ніг, ураження кишківника та печінки. Після операції він перебував на апараті ШВЛ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme