Українці вважають Зеленського одним з найгірших Верховних головнокомандувачів 

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) оприлюднив свіжі результати соціологічних опитувань. Одним з питань стало: хто з українських президентів найкраще справлявся з обов’язками Верховного головнокомандувача

Журналіст стрічки новин
Українці вважають Зеленського одним з на…
Фото: ОП

Згідно з опитуванням, президент Володимир Зеленський серед очільників України один з найгірших керівників зовнішньої політики та Верховних головнокомандувачів.

Про це свідчать результати соціологічного опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), проведеного 26-29 листопада, передає Depo.ua.

На думку опитаних, найкраще справлявся з обов’язками Верховного головнокомандувача називали Леонід Кучма (22,8%) і Петро Порошенко (21,9%). Третє місце посів Віктор Янукович (12,2%).

Леоніда Кравчука обрали найкращим лише 8,5% респондентів, далі йде Зеленський, у якого 8,3%, і найменше (4%) у Віктора Ющенка.

Водночас на  питання, хто з українських президентів найкраще справлявся з обов’язками керівника зовнішньої політики, найбільше респондентів називали Петра Порошенка (25%) і Леоніда Кучму (23,4%).

Кравчук набрав 11,8%, Зеленський – 8%, Ющенко – 6,3% і Янукович – 6,2%.

Опитування КМІС

Нагадаємо, дещо раніше українці взяли участь у соцопитуванні щодо виборів до Верховної Ради, якби вони відбулися прямо зараз. Перше місце зайняла б партія Порошенка "ЄС".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme