В Італії затримали 40 нігерійських мафіозі за нелегальний вивід коштів у коробках з-під макаронів

Поліція італійського міста Кальярі затримала 40 членів нігерійської мафії за нелегальне виведення коштів до Африки в коробках з-під макаронів

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
В Італії затримали 40 нігерійських мафіо…
Фото: Pixabay

За оцінкою поліції, нігерійська мафія за рівнем впливу наблизилася до клану "Ндрангета", понад сотню учасників якого затримали напередодні.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на ANSA

Зазначається, що нігерійська мафія переважно спеціалізується на проституції та торгівлі жінками. Мафіозі переправляють виторг до Нігерії, де інвестують кошти у нерухомість. При цьому, для виведення коштів члени мафіозної групи використовували коробки для макаронних виробів та ручки багажних валіз.

Уточнюється, що зараз під слідством перебувають 120 осіб.

Зауважимо, дещо раніше італійські правоохоронці в межах масштабного розслідування проти великого мафіозного угрупування "Ндрангета" затримали понад сотню осіб. Затриманим висунули підозри про вимагання, незаконне зберігання зброї, торгівлю наркотиками,  виробництво та збут наркотичних речовин, податкове шахрайство і корупцію.

Нагадаємо, нещодавно в Іспанії та Португалії викрили тютюнову мафію, до якої причетні українці. Іспанські та португальські правоохоронці загалом провели 125 обшуків, під час яких виявили нелегальне виробництво сигарет та вилучили продукцію, сировину, а також 7 одиниць вогнепальної зброї та отримані злочинним шляхом кошти – 11,5 млн євро.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme