В мережі з'явилось відео, як російські танки застрягли в болоті в Ростовській області

У мережі оприлюднили відео, як колона російських танків на шляху, ймовірно, до Ростова-на-Дону застрягла у багнюці

Редактор стрічки новин
В мережі з'явилось відео, як російські т…
Скріншот

Як видно із відео, російські танки застрягли у багні настільки глибоко, що їх довелося викопувати екскаватором.

Відповідний запис оприлюднили у соцмережах, передає Depo.ua.

Декілька танків застрягло посеред поля, заблокувавши рух усієї колони.

Автор відеозапису не вказав точної локації події, проте користувачі соцмережі стверджують, що кадри зафіксували в Ростовській області, коли війська рухалися в напрямку обласного центру.

Волонтери InformNapalm, які отримали запити від журналістів із проханням визначити точну геолокацію на відео, де видно, як російські танки загрузли у бруді, вивчили відео та з'ясували точні координати місця з відео. 

"Судячи з первинних зачіпок, які ми побачили в коментарях автора відео в TikTok про "РО" та "Журавля" – нам вдалося визначити, що це Ростовська область, біля меморіалу "Невернувшимся" (у народі – "журавлі"). Неподалік якраз знаходиться база 150-ї МСД ЗС РФ (в/ч 22265), танки якої й загрузли, – повідомили в InformNapalm. 

Волонтери уточнили, що точна геолокація – 47.648135, 40.023901.

InformNapalm про відео з танками які застрягли у багнюці

Зазначимо, що точна дата, коли було знято відео, невідома.

Нагадаємо, нові супутникові знімки компанії Maxar показали, що Росія продовжує нарощувати військові сили поблизу кордонів України, в окупованому Криму та у Білорусі. Прибуває додаткове обладнання і тривають приготування для розміщення додаткових військ та техніки.

Раніше німецьке видання Spiegel повідомило, що США попередили європейських союзників по НАТО про дату імовірного початку вторгнення Росії в Україну. Це 16 лютого.  

У ЗМІ оприлюднили можливі сценарії вторгнення Росії в Україну, які отримала американська розвідка. Розвідка США повідомляє, що на Росії розглядають 9 можливих варіантів військового вторгнення в Україну. Як свідчать дані, оприлюднені телеканалом, російська армія планує дійти до Києва протягом двох діб. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme