В Україні сьогодні вирішують майбутнє євроатлантичної безпеки, – МЗС 

Україна переконливо демонструє і доводить своїм партнерам, що майбутнє євроатлантичної безпеки вирішується сьогодні в Києві 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
В Україні сьогодні вирішують майбутнє єв…
Фото: nato/ Instagram

Крім цього, вперше з 2014 року Україна мобілізувала найвищий рівень підтримки у міжнародній спільноті. 

Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на брифінгу 4 лютого, передає Depo.ua

"Ми продовжуємо посилюватися, ставати міцнішими й розвивати взаємовигідну співпрацю із ключовими гравцями регіону, щоб про це не думали у Москві", – сказав Кулеба.

За його словами, усі дипломатичні контакти демонструють, що Україна важлива для світу та є активним учасником міжнародної політики. І це – один із ключових елементів стратегії зовнішньополітичної діяльності України та один зі способів стримування російської агресії.

"Україна - важливий партнер і нас уже сприймають, як невіддільну частину Заходу. А ми переконливо демонструємо і доводимо партнерам, що майбутнє євроатлантичної безпеки вирішується сьогодні в Україні. Те, що відбувається тут, в Україні, є надзвичайно важливим для усього світу", – наголосив очільник МЗС України. 

Він додав, що МЗС вдалося мобілізувати найвищу в історії світову підтримку на захист від російської агресії. Сьогодні в України – найсильніша міжнародна позиція, починаючи з 2014 року.

"Дуже важливо не дати РФ розколоти партнерів України та дестабілізувати ситуацію", – підкреслив Кулеба.

Нагадаємо, нагадаємо, раніше Кулеба заявив про втому України від іноземних партнерів. За його словами, заяви іноземних партнерів щодо ситуації поблизу кордонів України уже не мають таких наслідків для української економіки, як це було раніше. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme