COVID-вакцинація у школах: У МОН назвали регіони, де особливо контролюють щеплення освітян

Міністерство освіти й науки щодня збирає інформацію про щеплення від коронавірусу серед освітян

Журналіст стрічки новин
COVID-вакцинація у школах: У МОН назвали…
Фото: Рixabay

Там наголошують, що вакцинація освітян прискорилася: на дистанційній формі навчання зараз на чверть менше шкіл, ніж було минулого тижня.

Як розповіла в ефірі "Сніданку з 1+1" заступниця міністра освіти Віра Рогова, є регіони, які перебувають під "пильним контролем" щодо вакцинації, пише Depo.ua

"Ситуація з кількістю вакцинації у нас покращується. Якщо минулої п'ятниці було понад 4600 закладів на дистанційному навчанні, то сьогодні таких шкіл 3300", – розповіла Рогова. 

За її словами, найбільше щеплених педагогів у Києві, а також у Сумській, Черкаській, Луганській, Донецькій областях. Найменше – у Вінницькій та Одеській областях, а також на заході.

Під "пильним контролем" наразі шість регіонів – це Івано-Франківська, Волинська, Львівська, Вінницька, Одеська і Рівненська області, де на дистанційці перебуває понад 40% шкіл. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві в школах відкриють пункти вакцинації від коронавірусу. У такі пункти вакцинації будуть запрошувати зробити щеплення від COVID-19 родичів освітян і учнів.

Також відомо, що у МОЗ оприлюднили перелік професій, для яких можуть увести обов'язкову COVID-вакцинацію, освітяни – у списку.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme