Веніславський заявив, що "закон про олігархів" не будуть переголосовувати: Це працівники апарату ввели депутатів в оману

Народний депутат від "Слуги народу" Федір Веніславський заявив, що помилок у "законі про олігархів" немає

Журналіст відділу новин
Веніславський заявив, що "закон про оліг…
Фото: Facebook "Слуга народу"

"Закон про олігархів" відправлять на підпис до президента, бо взаємовиключних правок у ньому не було.

Причиною ж заяв про можливе переголосування стали, за словами Веніславського, дії працівників апарату Верховної Ради, передає Depo.ua із посиланням на "РБК-Україна".

"Нас ввели в оману працівники апарату ВР. Ми детально проаналізували вчорашнє голосування і прийшли до висновку, що все добре. Було проголосовано лише пропозиції комітету. Жодна інша правка на голосування не ставилася, а отже, відповідно до Регламенту, не може вважатися такою, що була прийнята. Тобто жодних взаємовиключних правок проголосовано не було", – заявив депутат.

Нагадаємо, нардеп Ярослав Железняк заявив, що найближчим часом народним депутатам доведеться переголосувати закон про деолігархізацію, який ухвалювали з поспіхом і проґавили багато юридичних помилок. Парламентарі забули зачитати низку правок, а деякі просто переплутали номерами. 

У відповідь на це "слуга" Данило Гетманцев заявив, що багатьох юридичних помилок і колізій у законі про деолігархізацію можна було уникнути, якби на ситуацію не впливала опозиція.

Політолог Олександр Черненко повідомив, що нардепи від партії "Слуга народу" під керівництвом першого віце-спікера Руслана Стефанчука змінили стенограму пленарного засідання Верховної Ради за 23 вересня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme