Відставка Разумкова: Рахункова палата вже надала висновок щодо звіту спікера Ради

Рахункова палата надала висновок щодо звіту голови Верховної Ради Дмитра Разумкова

Журналіст стрічки новин
Відставка Разумкова: Рахункова палата вж…
Фото: Telegram-канал Верховної Ради

Документи передадуть депутатам, адже це необхідно для розгляду питання про його відставку.

Про це пише Depo.ua з посиланням на Telegram-канал народного депутата від "Європейської Солідарності" Олексія Гончаренка.

"Рахункова палата дала висновок щодо звіту спікера Верховної ради про роботу і виконання кошторису. Ці документи надаються депутатам не пізніше ніж за два дні до розгляду питання відкликання спікера. Висновок Рахункової палати треба для розгляду відставки спікера Ради", – зазначив Гончаренко.

Відомо, що 4 жовтня Верховна Рада почала процедуру звільнення Разумкова за поданням нардепа Давида Арахамії. А вже 5 жовтня Разумкова відсторонили від ведення пленарних засідань на два дні. Питання його відставки можуть розглянути у четвер, 7 жовтня.

Довідка: Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, згідно з даними експертів, може мати президентські амбіції. Чинний глава держави Володимир Зеленський навіть може вбачати в ньому політичного конкурента, хоча рейтинги здебільшого і не вказують на високі шанси Разумкова на крісло президента.

Впродовж кількох місяців у ЗМІ час від часу з'являлася інформація із посиланням на неназвані джерела, буцімто в Офісі президента відбувається підготовка до відставки Разумкова, який є спікером парламенту з 2019 року. Акцентувалася увага, зокрема, на тому, що Разумков іде наперекір проханням Зеленського й висловлює власну думку.

Водночас в ОП наголошували, що між Разумковим та Зеленським немає конфлікту, і президент не вважає спікера Ради своїм конкурентом.

18 вересня "слуги" у прямому ефірі накинулися на спікера ВРУ Дмитра Разумкова й натякнули, що у них є голоси для його заміни.

Читайте також: Чужий. Що чекає на Разумкова після втрати посади спікера

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme