Відставка Ткаченка: "Слуги" заявили, що не підтримують звільнення міністра 

Фракція "Слуга народу" не голосуватиме за звільнення міністра культури Олександра Ткаченка 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Відставка Ткаченка: "Слуги" заявили, що…
Фото: David Braun / Facebook

На думку голови фракції "СН" Давида Арахамії, Ткаченко повинен був узгодити рішення про відставку із парламентської фракцією.

Про це Давид Арахамія заявив під час спілкування із журналістами в кулуарах Верховної Ради, передає Depo.ua.

"Він мав прийти на фракцію, сказати, що, мовляв, не згоден з такими от позиціями і хочу піти. Якщо він так чомусь не зробив, то отримає наслідки", – прокоментував ситуацію Арахамія.

Він також заявив про те, що "слуги" не будуть офіційно підтримувати відставку Ткаченка з посади, щоб він залишився "заручником цієї ситуації".

"Це неправильно, коли фракція призначає міністра, а потім із новин дізнається, що він якось там "психонув" і щось там написав. Я не думаю, що за такого підходу він має шанси бути звільненим", – наголосив Арахамія.

Нагадаємо, 10 листопада ЗМІ дізналися, що Ткаченко може піти у відставку через відібране у нього Держкіно. Джерела повідомляли, що це відділення було для Ткаченка "останньою краплею", оскільки він був налаштований проти такого рішення.

11 листопада Олександр Ткаченко повідомив про те, що подав у відставку. Він подякував своїм сподвижникам у регіонах, команді в міністерстві, керівникам ЦОВВ і відомств, а також колегам з фракції "Слуга народу" і президенту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme