Водія Шефіра прооперували: Нові подробиці замаху на помічника Зеленського

Водія першого помічника президента України Сергія Шефіра прооперували і його життю нічого не загрожує
 

Журналіст відділу новин
Водія Шефіра прооперували: Нові подробиц…
Фото: Telegram-канал Соні Кошкіної

Перед тим, як поїхати в лікарню, водій Сергія Шефіра встиг вказати слідчим місце, з якого здійснювались постріли.

Про це під час брифінгу повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, інформує Depo.ua.

"Водія прооперовано. Його життю дійсно нічого не загрожує", – заявив Монастирський.

Він відзначив, що до того, як поїхати в лікарню, водій встиг вказати слідчим місце, з якого здійснювались постріли. Це дало можливість слідчим оперативно здійснити огляд місця подій і необхідні слідчі дії.

У свою чергу Сергій Шефір розповів на цьому ж брифінгу, що водій, попри поранення, повів себе героїчно і зумів вивезти автомобіль у безпечну зону.

"Мені здається, він був сильно поранений і йому було дуже боляче, але він повівся, як чоловік. Звісно, спочатку від шоку він хотів зупинитись, але я казав "Жени!" і ми погнали. Я думаю, що якби ми зупинились, то я зараз з вами не спілкувався б", – розповів Шефір.

"Реально, він врятував нам життя. … Ми їхали на дисках, адже колесо було пробите. Слава Богу, машина не підвела і вдалося від'їхати на безпечну відстань", – додав перший помічник президента.

Нагадаємо, 22 вересня у селі Лісники, що на Київщині, було скоєно замах на першого помічника президента Володимира Зеленського та генерального продюсера студії "Квартал 95" Сергія Шефіра. В автомобіль потрапило більше 10 куль. Поранений водій. На місті працюють слідчо-оперативні групи поліції. За однією з версій, на Сергія Шефіра влаштували засідку в лісі з метою вбити.

Згодом у МВС підтвердили замах на Шефіра та розповіли подробиці.

В Офісі президента заявили, що замах на Шефіра є відкритим, навмисним та вкрай жорстоким нападом, який можна кваліфікувати, як спробу демонстративного вбивства ключового члена команди чинного президента.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme