"Я вам не дівчинка!" – "А що, хлопчик?": Данілов потролив журналістку підсанкційної "Страни"

Данілов не став відповідати на запитання журналістки підсанкційного проросійського видання "Страна"

Редактор стрічки новин
"Я вам не дівчинка!" – "А що, хлопчик?":…
Фото: Facebook Олексія Данілова

Секретар Ради нацбезпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов назвав відмахнувся від відповіді на запитання журналістки видання "Страна", яке опинилося під санкціями.

Відповідне відео та допис з обуренням з'явилися у Telegram-каналі видання, передає Depo.ua.  

Журналістка видання запитала, чому РНБО "без суду і слідства" та "всупереч законам" ввела санкції проти "Страни" та її редактора Ігоря Гужви та чи не боїться Данілов опинитися через це у в'язниці.

На що секретар РНБО поцікавився, чи це погроза з боку представниці медіа.

Данілов: Ви мені погрожуєте?

Журналістка: Я вам не погрожую, я говорю в рамках закону України.

Данілов: Дівчинко, читайте уважно закони України.

Журналістка: Я вам не дівчинка!

Данілов: А що, ви – хлопчик?

Данілов і журналістка "Страни" - розмова про санкції

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 20 серпня, яке передбачає введення санкцій проти скандального проросійського блогера Анатолія Шарія і головного редактора видання "Страна" Ігоря Гужви. 

До санкційного списку РНБО також потрапила Галина Солнцева – дружина Гужви, на яку зареєстровано ТОВ "Ласмак", що володіє виданням "Страна.ua". Також РНБО ввела санкції проти Анатолія Шарія та його дружини Ольги.

Зазначимо, що сайт "Страна.ua" неодноразово викривали у маскуванні ворожої пропаганди. Так, у червні Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки заявив, що у своїх матеріалах "Страна.ua" висвітлювала такі пропагандистські наративи, як легітимізація "російського" Криму, підтримка антиукраїнської риторики Мінська та дискредитація української армії. 

Крім цього, у текстах спостерігалося перебільшення, пересмикування та відверта підтримка однієї зі сторін. Також відбувалося висвітлювання незначних події та явищ як глобальних тенденцій.

Читайте також: Санкції РНБО це беззаконня, відповідь – по родичах Зеленського: Як Гужва і Шарій прокоментували свої санкції

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme