YouTube видалив новий німецькомовний канал Russia Today

Відеохостинг YouTube видалив новий канал RT DE-RT auf Sendung, створений для передачі ефіру запущеного сьогодні німецького мовлення RT
 

Журналіст відділу новин
YouTube видалив новий німецькомовний кан…
Фото: росЗМІ

Рішення про видалення каналу RT DE-RT auf Sendung з YouTube ухвалене у зв'язку з раніше допущеними власником каналу порушеннями правил спільноти.

Про це інформує Depo.ua з посиланням на росЗМІ.

"У YouTube є чіткі Правила спільноти, в яких йдеться про те, що дозволено на платформі. Канал RT DE був видалений з YouTube у вересні за порушення наших Умов використання. Якщо канал видалений, власник каналу не може використовувати, володіти або створювати будь-які інші канали YouTube", – цитують росЗМІ прес-службу Google.

Таким чином канал RT auf Sendung також був видалений за порушення Умов використання YouTube, а саме за обхід раніше накладених обмежень.

Нагадаємо, 28 вересня відеохостинг YouTube видалив без можливості відновлення два німецьких канали російського пропагандистського телеканалу Russia Today.

30 вересня у відповідь на блокування двох німецькомовних каналів Russia Today, Росія пригрозила заблокувати YouTube у себе країні.

Читайте також: Росія заявила, що Німеччина оголосила їй війну: Що вдіє Google

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme