Зеленський прибув у Трускавець на засідання "слуг" (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський приїхав у Трускавець на "Велику фракцію" фракції "Слуга народу"

Зеленський прибув у Трускавець на засіда…
Фото: Слуга народу

Як відомо, виїзне засідання "слуг" відбувається у готелі Rixos-Prykarpattya.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу партії.

Зазначається, що наразі Зеленський ознайомлюється з роботою груп, які напрацьовують план реформ на найближчі два роки. Крім того, президент спілкується з народними депутатами провладної фракції.

Варто додати, що у Трускавець Зеленський відправився літаком.

До готелю очільник держави приїхав на авто у супроводі мікроавтобуса з охороною. На вході вже чекали журналісти, однак президент не став спілкуватися з ними й зайшов у приміщення.

Перед цим працівник Управління державної охорони, посилаючись на норми протоколу, попросив працівників ЗМІ залишити територію і повернутися до пресцентру, однак вони відмовилися.

 

Нагадаємо, дещо ранішу Depo.ua повідомляло порядок денний виїзного засідання "слуг народу" у Трускавці. Сьогодні, 2 жовтня, народні депутати мають провести зустрічі з правоохоронцями та представниками силових міністерств.

Довідка: 1-3 жовтня у місті Трускавець (Львівської області) відбудеться виїзне засідання партії "Слуга народу".

Спікер фракції Юлія Палійчук розповіла дещо раніше, що в заході візьмуть участь президент України Володимир Зеленський і представники всіх гілок влади. Водночас до Трускавця не запросили голову Верховної Ради Дмитра Разумкова, якому зараз загрожує відставка. 

Основні теми майбутньої зустрічі: обговорення стратегії влади на наступний рік, досягнень за минулі два роки і план законопроектних робіт.

За словами голови фракції "слуг" Давида Арахамії, у Трускавці нардепи будуть плідно працювати, але залишиться час і на розваги. Йдеться, зокрема, про гала-вечерю, вручення партійного "Оскара" за досягнення впродовж двох років, а також сет DJ Braun.

Як відомо, "слуги народу" збираються у Трускавці не вперше. 28 липня 2019 року новообрані депутати від партії "Слуга народу" прибули до Трускавця, де пройшли тижневий інтенсив у межах спеціального навчання. 

Читайте також: Забрати посади і роздати оскари: Навіщо "слуг" збирають в Трускавці

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme