Зеленський заляканий, у нього охорони в сім разів більше, ніж у Порошенка, – Луценко

Президента України Володимира Зеленського начебто постійно залякують загрозами його життю, а охороняють главу держави понад 70 працівників УДО

Журналіст стрічки новин

Екс-генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що президента Володимира Зеленського постійно залякують загрозами його життю та його родини.

Про це Луценко заявив в інтерв’ю "Цензор.НЕТ", передає Depo.ua.

За словами Луценка, ще до обрання президентом дехто з політиків побачив у Зеленського страх за своє життя "і з того часу він живе в атмосфері постійних сигналів про небезпеку його життю".

"Вже розповідали про ймовірність отруєння членів його родини, небезпеки проживання в його приватному будинку, небезпеки пересування. Що вам казати – у нього понад 70 працівників УДО в першому колі "лічки", – зазначив Луценко.

Він додав, що у Порошенка було в рази менше – осіб 10-15.

"Але йдеться про перше коло. На периметрі стоять інші – є ще розвідки, є ще передові групи. І такого ще не було ніколи. Я не кажу, що це погано, і президента не треба охороняти. Ні, держава має оберігати. І для держави що 10, що 70 осіб – не така вже й розкіш. Питання в атмосфері, у якій він живе. І ми її бачили на цій прес-конференції – це залякана людина з комплексом Наполеона", — вважає Луценко.

На думку Луценка, інформація про небезпеку життю – "це як наркотик, в ній постійно треба підіймати градус".

"У результаті від простих замахів до нього перейшли до замахів на нього, імені Васі Лаптєва. Ви ж знаєте, що це офіцер ФСБ, який нібито говорив з українськими відставними офіцерами. І цей "заколот" коментував цілий Байден. Тобто ця заляканість і утримання влади дуже впливає на політику президента Зеленського. І це ключове в цій історії", – сказав Луценко. 

Нагадаємо, 26 листопада охорона президента Володимира Зеленського травмувала журналістку телеканалу "Прямий" , яка й досі лікується.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme