Зеленський записав новий відосик: Заявив, що загроза війни з Росією з'явилася ще вісім років тому, і закликав не панікувати

Президент Володимир Зеленський звернувся до українців у відеоформаті, заявивши, що панікувати не варто

Журналіст відділу новин
Зеленський записав новий відосик: Заявив…
Фото: скріншот

Зеленський розкритикував заяви про можливу масштабну війну з Росією, яка нібито має розпочатися найближчим часом.

За словами президента, усі ці чутки продукуються для того, аби тримати українців у панічному стані, а також для дестабілізації української економіки, передає Depo.ua.

"Хіба загроза масштабної війни з'явилася тільки зараз? Ці ризики існують вже не один день. І вони не стали більшими. Більшим став ажіотаж навколо них. І зараз активно нападають не на нашу землю, а на ваші нерви. Щоб у вас було постійне відчуття тривоги. А також емоції інвесторів та кон'юнктура для бізнесу", – заявив глава держави.

Президент також відзначив, що Україна готується до можливої агресії Росії, тож українцям потрібно заспокоїтися і вірити у свою армію.

Крім того, Зеленський звернувся до міжнародних партнерів України, висловивши побажання, щоб ті допомагали нашій країні не лише словами, а й діями.

Нагадаємо, учора, 18 січня, ЗМІ написали, що Росія готувалася до евакуації працівників своїх українських консульств у Києві та Львові.

А раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Росія зараз не відводитиме свої війська від українського кордону. За його словами, російська армія залишиться біля України як "запобіжні заходи та реакція Росії на напругу в регіоні на недружню атмосферу".

Також експерти видання Reuters розповіли, за якими саме сценаріями Росія може повномасштабно вторгнутися в Україну. Серед них – загострення на Донбасі, вторгнення з окупованого Криму, атака на кількох фронтах, ракетні та кібератаки.

Читайте також: Новоросія-2, визнання "ДНР" і "ЛНР" і підпал Києва: Яку війну затіяв Путін

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme