Зеленський заявив, що в Україні "люди надто вільні"

Президент України Володимир Зеленський заявив, що у країні "люди надто вільні"

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Зеленський заявив, що в Україні "люди на…
Фото: Скріншот

Глава держави прокоментував питання привабливості для закордонних інвестицій та проведення внутрішніх реформ.

Зокрема він сказав, що в Україні "надто вільні люди", повідомляє Depo.ua із посиланням на ефір політичного ток-шоу "Право на владу".

"У нас такі люди, сучасні, дуже інтелектуальні, прикольні, круті, вільні, іноді – надто вільні. Я погоджуюсь, тому не треба забороняти цю свободу. Тільки без порядку просто не можливо. Ми повинні показати безпечне життя людям на вулицях, освітлення, щоб люди не переймались через ті чи інші проблеми – проблеми комфортного життя. Безпека, суди, те про що говорить інвестор. Будь ласка, дайте нам нову судову систему, нову правоохоронну систему. Я вважаю, що зараз правоохоронна система йде через реальний момент очищення. Ми дуже близькі до класного результату. У нас уже результат краще, ніж у деяких європейських держав. Щодо інвестицій, погоджуються, ми дуже привабливі", – сказав Зеленський.

Нагадаємо, 25 серпня президентка Естонії Керсті Кальюлайд порадила співвітчизникам торгувати з Україною, але не інвестувати в неї

Вона також заявила, що Україна поки не підходить під вимоги членства у ЄС. Хоча при цьому президентка Естонії зазначила, що Євросоюзу треба бути  сміливішим у питання розширення.

Додамо, що такою скептичною щодо членства України в ЄС є позиція не тільки Естонії. Наприклад, у квітні про "несерйозність" цієї перспективи заявив представник МЗС Франції.

Довідка: Керсті Кальюлайд стала зіркою українського медіа простору 2019 року, коли презентувала лідеру України Володимиру Зеленському, який прилетів з візитом до цієї балтійської країни, "іменний" велосипед, натякнувши на логотип президентської партії "Слуга народу", де Зеленський був зображений саме на цьому транспортному засобі.

У соцмережах висміяли Зеленського за цю історію з подарунком, чітко назвавши її тролінгом з боку Кальюлайд.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme