Зеленський збере "слуг" на нараду після засідання РНБО

Сьогодні, 14 лютого, у Верховній Раді о 16:00 відбудеться засідання РНБО

Журналіст стрічки новин

Після цього о 19:00 на нараду за участю президента ВолодимираЗеленського збереться фракція "Слуга народу".

Про це заявив нардеп Ярослав Желєзняк в ефірі "Україна 24", передає Depo.ua.

Зазначимо, що анонсоване засідання мало відбутись напередодні, однак, за словами спікера Ради, керівники правоохоронних структур не встигали повернутись з навчань та зборів.

Нагадаємо, дещо раніше повідомлялося, що нарада РНБО відбудеться з питання оцінки безпекової ситуації навколо та всередині України. На неї запрошено також керівництво парламенту та голів безпекових комітетів.

Довідка: Німецьке видання Spiegel повідомило, буцімто США попередили європейських союзників по НАТО про дату ймовірного початку вторгнення Росії в Україну. Це – 16 лютого.  

ЗМІ оприлюднили можливі сценарії вторгнення Росії в Україну, які нібито отримала американська розвідка. Йдеться про дев'ять можливих варіантів військового вторгнення в Україну.

Водночас головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та міністр оборони Олексій Резніков заявили, що ситуацію довкола України контролюють розвідка, армія та дипломати. Підрозділи ЗСУ готові дати відсіч ворогові. Президент Володимир Зеленський також запевнив громадян, що Україна готова до можливого вторгнення Росії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme