Зеленському через вразливість забороняли читати Facebook, – актор студії "Квартал 95"

Президент України Володимир Зеленський дуже болісно почав реагувати на критику 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин

Через надзвичайну вразливість президента його оточення навіть забороняло Зеленському користуватися популярними соцмережами.

Про це актор студії "Квартал 95" Юрій Великий розповів в інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Алесі Бацман, передає Depo.ua

"Секретар його (Зеленського, – ред.) Маша приходила до нас в офіс. Вона сказала, що він дуже вразливий, що все, що про нього говорять, йому важливо. Наскільки я пам'ятаю, йому навіть забороняли читати Facebook та інші соцмережі", – сказав Великий.

Актор також зізнався, що Зеленський мав претензії і до номерів студії "Квартал 95", у яких пародіювали його самого.

"Якщо навіть у номерах такого плану, як ми показували, він знайшов щось для себе образливе чи образливе, значить, він болісно реагує", – сказав актор.

До слова, саме Юрій Великий у команді "Кварталу" пародіює президента України.

Наостанок актор висловив припущення, що болісне ставлення до критики Зеленського – це своєрідна захисна реакція психіки на навантаження, з якими він зіткнувся на посаді глави держави.

Нагадаємо, восени президент України Володимир Зеленський отримав найбільший антирейтинг серед політиків. Це підтвердили результати соціологічного опитування, яке проводили з 29 жовтня по 4 листопада.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme