​​​​​​​Журналістка розповіла Зеленському, що Татарову повернули повноваження: Президент заперечив

Президент Володимир Зеленський назвав відповідальним за рішення щодо повноважень керівника Офісу глави держави Олега Татарова голову ОПУ Андрія Єрмака 

 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
​​​​​​​Журналістка розповіла Зеленському…
Фото: zelenskiy_official / Instagram

Також глава держави наголосив, що на посаду дуже складно знайти професійну людину.

Про це президент Володимир Зеленський заявив під час прес-марафону 26 листопада, передає Depo.ua

Зеленському під час спілкування з журналістами довелося відповідати на запитання про звільнення заступника керівника ОПУ Татарова. Представники одного з українських ЗМІ розповіли Зеленському, що Татарову ніби-то повернули робочі повноваження, котрі раніше він втратив через конфлікт інтересів. 

Своєю чергою, Зеленський заперечив цю інформацію. 

"Щодо пана Татарова. Що йому повернули повноваження. Просто, я ж не знав. А я зазвичай в усьому хочу орієнтуватися. Ніяких повноважень щодо співпраці НАБУ, прокуратури і СБУ йому не повернули. Важливий момент. Пані Марія… здається, що вона помилилась. Ось і все. Тому конфлікту інтересів немає", – сказав Зеленський.

До слова, президент України також усіляко намагався уникнути подальших запитань про "справу Татарова". 

"Дивіться, це питання до голови Офісу. У нього сьогодні є декілька замів. Є Кирило Тимошенко, є Татаров, є Смірнов, є Шурма. Я вважаю, що це його особиста відповідальність переді мною щодо результату, раз. Друге - дуже складно знайти професійних людей", – сказав Зеленський. 

Зауважимо, що майже рік тому, у грудні 2020 року, Татарову повідомили про підозру в наданні неправомірної вигоди посадовій особі за фальсифікацію експертизи у справі про заволодіння майном Нацгвардії вартістю 81 млн грн.

Нагадаємо, раніше в українському інформаційному просторі з'явилося повідомлення про те, що заступник голови Офісу президента Олег Татаров особисто лобіює на посади суддів КСУ двох кандидатів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme